miércoles, 20 de febrero de 2013

VÍDEOS SOBRE BULLYING

Ja heu presentat els vídeos amb els guions i fins i tot els cartells. La valoració més alta que heu atorgat ha sigut la següent: La resta de vídeos, igualment valorats també estan a "pujats" al blog. Així que podeu tornar a vore'ls quan vulgueu. De 2n A: AGRESIÓN POR ENVIDIA; ENEMICS I AMICS; NO DUDES DOS VECES; TODO EMPIEZA COMO UN JUEGO y TODO TIENE UN PORQUÉ. Dels companys de 2n B podem vore: ACOSO ESCOLAR; ACOSO INFERNAL i CIUTADANIA.

Que gaudiu molt
Juanjo

martes, 19 de febrero de 2013

CURTMETRATGES

Tras la filmación y el visionado para su puntuación por parte de los diferentes grupos, "cuelgo" en el blog los enlaces a los cortos para que los podáis seguir viendo cada vez que queráis. Espero que la experiencia os haya motivado a seguir expresando cinematográficamente sentiminentos, críticas e ideas. Ha sido una primera aproximación a lo que significa filmar, deseo que no sea la última vez.
CORTOS:
ENEMICS I AMICS
TODO TIENE UN PORQUÉ
ACOSO ESCOLAR
CIUDADANIA
ACOSO INFERNAL
TODO TIENE UN PORQUÉ
TODO EMPIEZA COMO UN JUEGO
NO DUDES DOS VECES
AGRESIÓN POR ENVIDIA

lunes, 4 de febrero de 2013

VALORACIÓ DELS VÍDEOS

                 Hui hem començat el visonat dels curtmetratges. Arrepleguem el fruit del que s'ha treballat i, pel que s'ha vist a classe, no està malament. Provablement, encara que penseu el contrari, no ha faltat temps, sinó que tal volta us hauríeu d'haver organitzar millor, sobretot alguns grups. No obstant, el que s'ha vist fins ara, responia al projecte inicial plantejat, així que espere haja servit per a motivar-vos i continuar indagant en l'expressió d'idees a través del "cinema". La propera sessió acabem d'e vore'ls i d'avaluar-los i comencem la pel·lícula "COBARDES", de Juan Cruz i José Corbacho.